Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 09:14

Συνάντηση Θ. Καράογλου με μέλη της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. του Δήμου Λαγκαδά

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη αρχή ότι η άμεση επαφή με τους πολίτες και ο δια ζώσης διάλογος τροφοδοτεί την εξεύρεση λύσεων στα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, συναντήθηκε χθες το απόγευμα με μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Λαγκαδά.

Κατέγραψε και άκουσε προσεκτικά τα θέματα που του έθεσαν, συζήτησε μαζί τους εκτενώς για τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα, τους ανέπτυξε τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες που φέρνουν την Περιφέρεια της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης στο κατώφλι της νέας εποχής, ενώ τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού μετά την υπερψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στη συνολική επιδημιολογική εικόνα της χώρας, η οποία εξακολουθεί να βελτιώνεται, καθώς και στα βήματα που γίνονται καθημερινά για την ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα.

Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους ο κ. Καράογλου τους ευχαρίστησε για τη μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμά του, εξηγώντας ότι μέσα από την πρωτογενή σχέση με τους πολίτες αποκτά αναλυτική ενημέρωση που τον βοηθά να αποτυπώσει ρεαλιστικά την πραγματικότητα στους αρμόδιους Υπουργούς και να τους καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Όπως επισήμανε: «Ο διάλογος είναι κινητήρια δύναμη λόγου, σκέψης και δημιουργίας. Στη Νέα Δημοκρατία επενδύουμε σε αυτόν, διότι η στενή συνεργασία με τους πολίτες είναι το μέσο για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα τους. Ακούμε τις τοπικές κοινωνίες, προχωράμε μπροστά, αλλάζουμε την Ελλάδα. Χτίζουμε ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπατριώτες μας και οικοδομούμε την Ελλάδα του αύριο, την Ελλάδα που μας αξίζει».

Για το Γραφείο Τύπου
Χρήστος Τσαλικίδης
2310 525545
6945 240224

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas