Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 07:29

"Αποχαιρετώντας έναν φίλο" από τον Ενεργό Δημότη

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος, επιστήμονας και φίλος πολλών ανθρώπων της πόλης του Λαγκαδά, ο Κώστας Δημητριάδης , έφυγε σήμερα από κοντά μας, μετά από πολύμηνη μάχη, που έδωσε για την υγεία του. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, πάντα χαμογελαστός, ευγενής, γλυκύς στον τρόπο του, μυαλό ανήσυχο με αγωνία και ιδέες για το μέλλον μας.


Ο Κώστας Δημητριάδης κατάγεται από το Πολυκάρπιο Πέλλας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ και με την απόκτηση του διπλώματος συμμετείχε για τρία χρόνια στην αξιολόγηση των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας στο Ηλιακό Χωριό στη Λυκόβρυση Αττικής, σαν υποψήφιος διδάκτορας του Ενεργειακού Τομέα της Πολυτεχνικής Σχολής.


Δούλεψε σε διευθυντική θέση σε βιομηχανία και από το 1998 δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της οικοδομής στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική αλλά και το Λαγκαδά.
Τα τελευταία 25 χρόνια ο Κώστας τα αφιέρωσε στον Λαγκαδά μιας και είναι παντρεμένος με την οδοντίατρο Αντιγόνη Γκιουζέπα και έχουν δύο κορίτσια. Ασχολήθηκε με τα προβλήματα του τόπου μας και μάλιστα εκτέθηκε στις Δημοτικές εκλογές με την παράταξη του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.


Οι φίλοι του ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ και οι φίλοι του σε όλο τον Λαγκαδά και την επαρχία μας, του στέλνουν τον τελευταίο εγκάρδιο ασπασμό και εύχονται στην οικογένειά του παρηγοριά και δύναμη ψυχής. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, γιατί πρόσωπα σαν τον Κώστα, μένουν πάντα στην καρδιά μας.
Καλό ταξίδι φίλε Κώστα!!!
Για τον ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ
ΜΑΡΚΕΛΑ ΤΑΥΡΙΔΟΥ

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas