Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 09:19

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Λαγκαδά για το μη άνοιγμα του λιανεμπορίου

ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Ο εμπορικός σύλλογος Λαγκαδά εκφράζει την μεγάλη του δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο της κυβέρνησης για την αιφνίδια απόφαση που πάρθηκε για το μη άνοιγμα του λιανεμπορίου. Αυτή η απόφαση είναι το τελειωτικό χτύπημα προς τους επαγγελματίες που εδώ και ένα χρόνο βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να αδυνατούν να μείνουν ζωντανές, άλλες να έχουν κλείσει και οι ίδιοι να μη μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.


Προς αυτή την κατεύθυνση, σήμερα συνεδριάσαμε όλοι οι εμπορικοί σύλλογοι στο επαγγελματικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Είχαμε άμεση συνομιλία με την κυβέρνηση και τους ενημερώσαμε για την κατάσταση που επικρατεί στο νομό μας. Έπειτα ζητήσαμε το άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων αρχής γενομένης από αύριο.


Η απάντηση δυστυχώς ήταν αρνητική, καθώς η κυβέρνηση μας ενημέρωσε πως την τωρινή στιγμή, το ιικό φορτίο της περιοχής μας είναι αυξημένο. Δεσμεύτηκε όμως προσωπικά ο πρωθυπουργός ότι θα δοθούν οριζόντιες αποζημιώσεις σε όλες τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τον ιό χωρίς οικονομικές προϋποθέσεις όπως είναι στις επιστρεπτέες προκαταβολές.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas