Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 12:54

Κρούσματα κορωνοϊού στο 3ο Δημοτικό σχολείο και στο 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά https://www.facebook.com/Syllogos.Goneon.1o.Gymnasio.Lagada αλλά και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Με αφορμή το μήνυμα που λάβαμε όλοι από τη Διεύθυνση του σχολείου για την αποστολή του νέου προγράμματος εξαιτίας των αλλαγές στο τμήμα Β4 που είναι σε αναστολή λειτουργίας λόγω προληπτικών μέτρων Covid 19, να σας ενημερώσουμε με τη σειρά μας ότι, όλοι ανησυχούμε για την ασφάλεια των παιδιών μας, των οικείων και τη δική μας.
Ως Σύλλογος έχουμε τις ίδιες ανησυχίες που έχει ο κάθε γονέας/κηδεμόνας. Σε κάθε περίπτωση που προκύπτει, λαμβάνονται τα μέτρα που κρίνονται απαραίτητα σύμφωνα με τις οδηγίες που λαμβάνει η σχολική μονάδα και όλοι οι αρμόδιοι φορείς.
Πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία και να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώνονται πάντα σύμφωνα με την ατομική αξιολόγηση και εκτίμηση των δεδομένων που γνωρίζει ο κάθε γονέας/κηδεμόνας.
Το Δ.Σ. βρίσκεται στο πλευρό των γονέων για να στηρίξει κάθε προσπάθεια για την προστασία των παιδιών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Με ευχές για γρήγορη ανάρρωση σε όσους/όσες νοσούν, υπομονή και κουράγιο στους οικείους τους και όσους/όσες βρίσκονται σε καραντίνα και καλή επάνοδο στην κανονικότητα σε όλους/όλες.
Το νέο πρόγραμμα θα το βρείτε πατώντας στο σύνδεσμο που ακολουθεί.
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Συλλόγου.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas