Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 18:48

Επιστολή του Κώστα Πετρίδη προς τον Υπ. Πολιτικής Προστασίας Ν.Χαρδαλιά για την εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή Λαγκαδά

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


ΚΟΙΝ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΓΚΑΔΑ.

Γνωρίζοντας τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλετε τους τελευταίους μήνες με στόχο, την αποτελεσματικότερη καταπολέμηση της εξέλιξης της πανδημίας του COVID-19, θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου, να βοηθήσω εκφράζοντας τις ανησυχίες μου, όσο αφορά την επιδημιολογική έξαρση, που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες, στα όρια του δήμου Λαγκαδά.


Καθημερινά ακούμε για νέα κρούσματα και θανάτους ανθρώπων, κάτι που μας ανησυχεί ιδιαίτερα.


Το επιδημιολογικό φορτίο σε αρκετά χωριά είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Υπάρχουν άνθρωποι που είτε είναι αδύνατον να μετακινηθούν, είτε δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν προληπτικό τεστ. Για τους παραπάνω λόγους, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και τον Ε.Ο.Δ.Υ , να μεριμνήσετε να γίνει προληπτικός έλεγχος ανά δημοτική ενότητα ή ανά χωριό, αν παραστεί ανάγκη.


Επίσης θα ήταν ωφέλιμη η ενίσχυση της λειτουργίας των τοπικών αγροτικών ιατρείων όπως και των τοπικών Κ.Υ. του δήμου και σαφώς η επίσπευση δράσεων που εσείς κρίνετε απαραίτητες όπως π.χ. άμεσος εμβολιασμός ευπαθών ομάδων ώστε να επιτευχτεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Ευχαριστώ εκ των προτέρων ,


Στην διάθεση σας
Με εκτίμηση,
Πετρίδης Κωνσταντίνος
Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαγκαδά
Πολιτευτής Β Θεσσαλονίκης.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas