Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 12:12

Επαναλειτουργία Περιφερειακού Ιατρείου Τ.Κ. Ηρακλείου

ΙΑΤΡΕΙΟ Τ.Κ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ Τ.Κ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟ Τ.Κ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ενίσχυση και αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στο Δήμο Λαγκαδά και τη βελτίωση της καθημερινότητας και της εξυπηρέτησης των πολιτών επιτεύχθηκε χάρις στις προσπάθειες του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη.
Μετά από την πολυετή παύση της λειτουργίας του, το Περιφερειακό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Ηρακλείου θα ανοίξει τις πόρτες του για τους δημότες και θα επαναλειτουργήσει σε λίγες ημέρες, στελεχωμένο με ειδικότητες αιχμής.
«Προτεραιότητά της δημοτικής αρχής ήταν και παραμένει η ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας σε όλο το Δήμο Λαγκαδά, όπως και η διατήρηση και προαγωγή της υγείας των δημοτών. Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούμε χώρο για την ίδρυση και εγκατάσταση ενός Πολυδύναμου Δημοτικού Ιατρείου στην πόλη του Λαγκαδά, για την παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών, σε συμπολίτες μας που είτε είναι ανασφάλιστοι, ή άνεργοι ή βρίσκονται σε οικονομική ανάγκη και δεν έχουν πρόσβαση σε δομές υγείας» δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.
Η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου στο Ηράκλειο, ήταν ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας και των κατοίκων που βρήκε άμεση ανταπόκριση μετά τη συνάντηση που είχε, προ ημερών, ο κ. Ταχματζίδης με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Δρ Παναγιώτη Μπογιατζίδη.
Στη συνάντηση αυτή είχαν συζητηθεί, μεταξύ άλλων, ζητήματα που αφορούν την κάλυψη του Δήμου Λαγκαδά σε υπηρεσίες και δομές δημόσιας υγείας, ενώ είχε ζητηθεί η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Ηρακλείου.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas