Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 09:33

Κρούσματα κορωνοϊού στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ασσήρου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΣΗΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΣΗΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΣΗΡΟΣ

Εξι επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοιού διαπιστώθηκαν χθες μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Δόξας Ασσήρου, ομάδα από την περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει στο lagadas.net ο πρόεδρος της Δόξας, Χρήστος Χαρίτου «μόλις μας έγινε γνωστό πως ένας παίκτης της ομάδας είναι εμπύρετος ξεκινήσαμε τη διαδικασία των τεστ, όπου διαπιστώθηκε πως άλλοι πέντε παίκτες της ομάδας νοσούν από τον covid_19 χωρίς να έχουν συμπτώματα. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά στον ιό».

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται στους αθλητικούς συλλόγους, έγιναν συνολικά 25 τέστ κορωνοιού σε όλη την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, του τεχνικού επιτελείου και όλων όσων εμπλέκονται με την ομάδα.

Οσοι νοσούν έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα, ενώ ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έχουν ανασταλεί οι προπονήσεις, καθώς οι εγκαταστάσεις της ομάδας πρέπει να είναι κλειστές για 10 ημέρες και θα απολυμανθούν.

Όπως τονίζει στο lagadas.net o κ. Χαρίτου «μόλις μάθαμε τα αποτελέσματα των τεστ ενημερώσαμε αμέσως τη δημοτική αρχή για το θέμα και προσωπικά τον δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ταχματζίδη, τους διευθυντές των σχολείων όπου φοιτούν οι παίκτες μας και θεωρώ πως ελέγχουμε την κατάσταση. Δεν θέλαμε να κρύψουμε τίποτα και από κανέναν. Πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος πανικού ή ανησυχίας, είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία με τις υγειονομικές αρχές για περαιτέρω οδηγίες» αναφέρει ο ίδιος.
thestival.gr
lagadas.net

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas