Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 09:04

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΗ - ΚΑΤΟΙΚΟ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ (PHOTOS)

ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΑ

Το τελευταίο διάστημα βλέπω στα τοπικά μέσα κοινωνικής δυκτίωσης ότι ο Δήμος Λαγκαδά ξεκίνησε να καθαρίζει τις κοίτες των ξηροπόταμων σε ορισμένες κοινότητες και πως σκοπεύει να προχωρήσει στον καθαρισμό και στις υπόλοιπες, όπου υπάρχουν ξηροπόταμοι ή χείμαροι.

Εγώ ζω στα Λαγκαδίκια και η κοίτη του δικού μας ξηροπόταμου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πρέπει επειγόντως να καθαριστεί. Πρέπει να έρθουν άμεσα τα μηχανήματα του Δήμου. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω υπάρχει ένα σημείο που αν κατεβάσει αρκετό νερό θα σπάσει το ανάχωμα και το νερό θα καταλήξει σε υποκείμενη κτηνοτροφική μονάδα, κατόπιν στον καταυλισμό προσφύγων και στη συνέχεια στο χωριό μας.

Επίσης για να περάσουμε σε άλλο σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζουμε σας ερωτώ: Με την καθαριότητα τι γίνεται;

Στα Λαγκαδίκια έχουμε και σημαντικό αριθμό μεταναστών στον καταυλισμό. Ουσιαστικά είμαστε δυο χωριά! Πρέπει να αισθανθούμε πως ο Δήμος είναι δίπλα μας και μας συμπαραστέκεται, αλλά δυστυχώς απουσιάζει παντελώς με αποτέλεσμα βρωμιά και δυσοσμία παντού!

Έχω επισυνάψει και μία φωτογραφία από την παιδική χαρά του χωριού μας. Είναι πολύ ωραία και καθαρή δεν συμφωνείτε;

ΥΓ. Δήμος Λαγκαδά δεν είναι μόνο ο Λαγκαδάς και τα διπλανά χωριά! Την ίδια προσοχή και φροντίδα χρειάζονται και τα υπόλοιπα, πιο απομακρυσμένα, χωριά και ιδιαίτερα αυτά που έχουν φορτωθεί και με “ξένα” βάρη!

ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas