Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 12:05

Αποκρουστική εικόνα παρουσιάζουν όλες οι πινακίδες σήμανσης του δρόμου Πέντε Βρυσών-Όσσας-Βερτίσκου

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΣΣΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΣΣΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΣΣΑ

Μια αποκρουστική και αντιαισθητική εικόνα παρουσιάζουν όλες οι πινακίδες σήμανσης καθ’ όλη τη διαδρομή του δημόσιου δρόμου Πέντε Βρυσών-Όσσας-Βερτίσκου.
Εκτός του ότι είναι αδιανόητη και ακατανόητη αυτή η εικόνα για τα χωριά μας, στην ουσία έχει να κάνει με μια αψυχολόγητη συμπεριφορά κάποιων -προφανώς ατόμων νεαρής ηλικίας- που είτε για λόγους παιχνιδιού είτε για να δηλώσουν τις οπαδικές προτιμήσεις τους, έχουν επιδοθεί σε μια άκρως παράνομη και επικίνδυνη διαδικασία.
Πρώτον, αποτελεί μια παράνομη πράξη που ενέχει νομικές κυρώσεις σε όποιον συλληφθεί, δεύτερον, ενέχει κινδύνους για οδηγούς που μπορεί να αποσπαστεί η προσοχή τους προσπαθώντας να προσανατολιστούν στη διαδρομή τους, τρίτον, δεν είναι καθόλου όμορφο αισθητικά στους επισκέπτες που επιλέγουν να επισκεφθούν και να γνωρίσουν τον τόπο μας να δέχονται οπτικές εικόνες αυτού του είδους και τέταρτον, παρόμοιες αντικοινωνικές και παράνομες συμπεριφορές μπορούν να οδηγήσουν στο μέλλον και σε άλλες χειρότερες...
Ας φροντίσουμε λοιπόν να απομονωθούν και να περιοριστούν τα φαινόμενα αυτά, που δεν τιμούν ούτε αυτούς που τα κάνουν ούτε αντιπροσωπεύουν το χαρακτήρα και την εικόνα των χωριών μας! Και φυσικά να καταγγέλονται όταν και εφόσον γίνονται αντιληπτά!

Άγγελος Μήτσας - Δημόσια ομάδα στο facebook Όσσα / ossa

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas