Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 16:57

Δύο χιλιάδες προστατευτικές μάσκες προσφορά στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Λαγκαδά από την εταιρεία Sidapharm Ophthalmic and Medical Disposable Products

ΜΑΣΚΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρεία Sidapharm Ophthalmic and Medical Disposable Products για την προσφορά προστατευτικών μασκών στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Λαγκαδά.

Αξιότιμε Dr. Mochintra

Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τη σημαντική δωρεά της εταιρείας σας, Sidapharm Ophthalmic and Medical Disposable Products, δύο χιλιάδων (2000) μασκών προς στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Λαγκαδά για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των σχολικών μονάδων μας.

Η Δημοτική Αρχή, όπως και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αλέξανδρος Πατσιαλάς, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε δημοσίως για αυτήν την ευγενική χειρονομία σας και να αναγνωρίσουμε στο πρόσωπό σας έναν θερμό συμπαραστάτη των προσπαθειών που καταβάλλουμε για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον αγώνα μας να κρατήσουμε τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις οικογένειές τους προστατευμένους και ασφαλείς.

Ευχόμαστε η γενναιόδωρη προσφορά σας να βρει μιμητές.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά

Ιωάννης Ταχματζίδης

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas