Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 14:04

Δήμαρχος Λαγκαδά : Η οικονομική βοήθεια των 150.000€ από το Υπ.Εσωτερικών δεν έφτασε ακόμη

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Περίπου 2 μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή του Λαγκαδά και τις μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν, η έκτακτη οικονομική βοήθεια που είχε υποσχεθεί ο Υπ.Εσωτερικών κ.Τάκης Θεοδωρικάκος προς τον Δήμο Λαγκαδά δεν έφτασε ποτέ.


Για το θέμα αυτό ενημέρωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης ενώ ακόμη τόνισε πως με έγγραφά του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπ.εσωτερικών ζήτησε να αποζημιωθούν τα συστήματα θέρμανσης που βρίσκονται σε υπόγεια καθώς και έκτακτη οικονομική βοήθεια για τα τρέχοντα έξοδα των πληγέντων, χωρίς μέχρι σήμερα να πάρει κάποια απάντηση.


Παρακάτω παρατίθεται η είδηση της έκτακτης οικονομικής βοήθειας όπως δημοσιεύθηκε στις 7 Αυγούστου 2020


«Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε το πρωί με τους Δημάρχους Βελβεντού Κοζάνης Εμμανουήλ Στεργίου και Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη και ενημερώθηκε για τις ζημιές που υπέστησαν οι Δήμοι τους από τη χθεσινή θεομηνία.


Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου εγκρίνεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση από 150.000 € για κάθε Δήμο, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι πρώτες βασικές ανάγκες από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στις δύο περιοχές»

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas