Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 11:14

Σε λειτουργία το Ειδικό Σχολείο Λαγκαδά (Λοφίσκου)

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΟΦΙΣΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΟΦΙΣΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΟΦΙΣΚΟΥ

Μετά από πολύχρονη καθυστέρηση το Ειδικό Σχολείο Λαγκαδά (Λοφίσκου) άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους πρώτους μαθητές και μαθήτριες του, δίνοντας σάρκα και οστά σε ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Η υποδοχή των παιδιών στο νέο τους σπίτι αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών που κατέβαλε η νέα διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά ώστε να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο και δυσκολία και να λειτουργήσει, από αυτή τη σχολική χρονιά, κανονικά.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση από το να βλέπεις τις προσπάθειες να αποδίδουν καρπούς. «Υποστηρίξαμε με κάθε δυνατό τρόπο τη λειτουργία του σχολείου, ξεπεράσαμε σημαντικές γραφειοκρατικές διαδικασίες και άλλα κωλύματα και μπορούμε να είμαστε περήφανοι, ότι, επιτέλους, το Ειδικό Σχολείο Λαγκαδά γίνεται, επί των ημερών μας, πράξη» επισημαίνει ο κ. Ταχματζίδης και καταλήγει: «Ως Δήμος θα επιτελέσουμε το καλύτερο για τη στήριξη των οικογενειών αλλά και ότι διασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά».

Οι απαραίτητες προετοιμασίες, επισκευές, ελαιοχρωματισμοί και άλλες τεχνικές εργασίες στους διαρρυθμισμένους και εξοπλισμένους χώρους του Ειδικού Σχολείου Λαγκαδά στο Λοφίσκο, έχουν ολοκληρωθεί. Παράλληλα, έγιναν καθαρισμοί τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και απολυμάνσεις στους εσωτερικούς,προκειμένου οι μαθητές να ξεκινήσουν στις εγκαταστάσεις του σχολείου με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στέγασης και ασφάλειας.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas