Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 16:34

Στο έλεος του Θεού το γήπεδο της ΑΠΕ Λαγκαδά

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες από τη κατάσταση του γηπέδου της ΑΠΕΛ και πιο συγκεκριμένα του αγωνιστικού χώρου.

Εικόνες που δε θυμίζουν σε τίποτα ομάδας που προετοιμάζεται να λάβει μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας και παράλληλα δείχνουν την αδιαφορία των υπευθύνων τόσο της διοίκησης αλλά και του Δήμου. Ένα γήπεδο «στολίδι» που τα προηγούμενα χρόνια φιλοξενούσε μέσω της ΑΠΕΛ, ιστορικές ομάδες της Ελλάδος όπως ο Άρης, ο Ηρακλής, η Δόξα Δράμας κλπ. και το οποίο έχει μετατραπεί πλέον σε… βοσκοτόπι!

Βασίλης Βαρβαλίος Δημοτικός Σύμβουλος : 3 Σεπτεμβρίου 2020. Εθνικό Σταδιο ΛΑΓΚΑΔΆ ή γηπεδο της ΑΠΕΛ οπως μας αρέσει να το αποκαλούμε. Σε αλλες εποχές πολυ προσφατες η ομαδα αυτη την εποχη θα προπονουνταν στο γήπεδο για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Τωρα το γηπεδο ερημο μεσα στα χόρτα σε πληρη εγκαταλείψη. Μονο οι αθλητες του στιβου προσπαθουσαν να προπονηθουν αναμεσα στα χόρτα(σεβασμος σε αυτα τα παιδια). Η ΑΠΕΛ η ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτη ομαδα που μεχρι πριν λιγο καιρο πρωταγωνιστουσε στο πρωταθλημα της Γ Εθνικης η ομαδα με αριθμο μητρώου ΕΠΣΜ 17, η ομαδα με τα πολλα πρωταθληματα η πολλακις νικητρια ομαδα στο θεσμο του κυπέλλου, ο συλλογος τον οποιο υπηρετησαν παιχταραδες κινδυνεύει να μην παρει μερος στο πρωταθλημα παρασύροντας ολο τον οργανισμο (πρώτη ομαδα ακαδημιες κλπ). ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Μηπως πρεπει να γινει μια υστατη προσπαθεια απο ολους για να σωθεί η ομαδα που αγαπαμε? Ας αφήσουμε τους εγωισμους, όλοι κανουμε λαθη ποτε δεν ειναι αργα. Και οπως ελεγε ενα σλόγκαν πριν λίγο καιρο ΑΠΕΛ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Μπάμπης Κυριάννης Δημοτικός Σύμβουλος : Με επιστολή μου στα τέλη Μαΐου, η οποία κοινοποιήθηκε αρμοδίως στα όργανα Διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά, είχα καλέσει την Δημοτική Αρχή να προβεί άμεσα σε οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς είχα προβλέψει ότι οι αρνητικές επιπτώσεις του covid-19 θα πλήξουν καίρια και σε αθλητικό επίπεδο την λειτουργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην ευαίσθητη και οικονομικά ασθενή περιοχή του Δήμου Λαγκαδά. Έναντι της ανωτέρω επιστολής ουδεμία αντίδραση..
Εντός Ιουλίου με προσωπική ανάρτηση είχα αναδείξει μέσω ληφθεισών φωτογραφιών την τραγική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το δημοτικό γήπεδο Ζαγκλιβερίου λόγω θεσμικής εγκατάλειψης αυτού από οποιαδήποτε φροντίδα και περιποίηση και τους κινδύνους επιβίωσης ενός από τους πιο ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.
Σήμερα, αρχές Σεπτεμβρίου, με την εμφανιζόμενη εικόνα που έχει το γήπεδο - στολίδι του ενδοξότερου αθλητικού συλλόγου του Δήμου μας, της Α.Π.Ε. Λαγκαδά, όπως παρουσιάστηκε από την ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασιλείου Βαρβαλιού, κλείνει ο κύκλος των όποιων ελπίδων μου για οποιαδήποτε θεσμική αντίδραση και κινητοποίηση, μέσω επίσημων φορέων, δράσεων για την διαφύλαξη και επιβίωση του δημοσίου αγαθού του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιοχή του Δήμου.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά και σε ανάδειξη του θέματος της αδυναμίας συγκρότησης Δ.Σ. εκ μέρους της Α.Π.Ε. Λαγκαδά και της εικόνας που το δημοτικό γήπεδο παρουσιάζει, αναπτύχθηκε έναντι αυτού η επιχειρηματολογία της μη παρεμβατικότητας του Δήμου στη λειτουργία των αθλητικών συλλόγων.. Εάν η μη παρεμβατικότητα περιλαμβάνει ως αποτέλεσμα τις ανωτέρω εικόνες, τότε μάλλον κάπου διαφωνούμε...

epsm24.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas