Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 10:56

Η ΠΚΜ κήρυξε τον Δήμο Λαγκαδά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Η ανακοίνωση του Δήμου για την καταγραφή των ζημιών

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σε αυξημένη επιφυλακή, έχει τεθεί ο Δήμος Λαγκαδά, με εντολή του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η Αντιπεριφερειάρχης της ΜΕΘ κ. Βουλα Πατουλίδου βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή, όπου έχουν σημειωθεί τεράστιες καταστροφές. Με τον προιστάμενο της Διεύθυνσης Αυτοτελούς Προστασίας της ΠΚΜ Μπάμπη Στεργιάδη και τον Δήμαρχο Γιάννη Ταχμαζίδη, συντονίζουν τις δράσεις της επόμενης μέρας για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Η κ. Πατουλίδου παρακαλεί τους κατοίκους της περιοχής να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, όσο ο χείμαρρος καθιστά την κυκλοφορία αδύνατη.
Η αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ είχε θέσει τους φορείς που εμπλέκονται στα έργα και τις δράσεις σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει σχεδιασμού προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Παρα ταύτα η Πυροσβεστική έχει απεγκλωβίσει δεκάδες άτομα και οι καταστροφές είναι τεράστιες. Η περιοχή του Λαγκαδά παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ξεκινά άμεσα η καταγραφή των ζημιών και των προβλημάτων που άφησε πίσω της η καταιγίδα που έπληξε τον Λαγκαδά.

Η σχετική ανακοίνωση του Δ. Λαγκαδά αναφέρει:

"Μετά από εντολή του Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, ξεκινά η άμεση καταγραφή των ζημιών και των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία "Θάλεια" σε περιοχές του Δήμου Λαγκαδά.
Για την καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών, όπου είναι εφικτή, αλλά και την επέμβαση των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, μπορούν οι πολίτες
να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαγκαδά και στον αριθμό 23943 31029 ή να αναφέρουν το πρόβλημα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εναλλακτικά με μήνυμα στο messenger του δήμου".
thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas