Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 09:14

Προειδοποιητικές πινακίδες για την αποφυγή τροχαίων στη Δομή Προσφύγων στο Βαγιοχώρι

ΒΑΓΙΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΒΑΓΙΟΧΩΡΙ Δ.ΒΟΛΒΗΣ

Προειδοποιητικές πινακίδες για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων τοποθέτησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στη Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στο Βαγιοχώρι του Δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης μετά από αίτημα του Διοικητή της.
Την Δομή η οποία φιλοξενεί 740 ανθρώπους, κυρίως οικογένειες, επισκέφθηκε η Συντονίστρια Προσφυγικού – Μεταναστευτικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μελίνα Δερμεντζοπούλου.

Σε ανάρτηση της η κ. Δερμεντζοπούλου τονίζει:

«Προβήκαμε με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην τοποθέτηση προειδοποιητικών οδικών σημάνσεων έξω από τη Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στο Βαγιοχώρι του Δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης μετά από αίτημα του Διοικητή της, στην κατεύθυνση αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων και ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας, των διερχομένων και του πληθυσμού της δομής.

Κατά την επίσκεψη με υποδέχθηκε ο καλός συνάδελφος δικηγόρος, προσφάτως τοποθετημένος Διοικητής της Δομής, George Tsaousis. Με ενημέρωσε για την τρέχουσα λειτουργία της Δομής, η οποία φιλοξενεί σήμερα 740 ανθρώπους, αποκλειστικά οικογένειες, για τα περίπου 400 παιδιά που φιλοξενούνται και για τα ζητήματα υγείας και εκπαίδευσης. Συνεργαστήκαμε επίσης με όλες τις Οργανώσεις και τους Φορείς που δραστηριοποιούνται στη Δομή (ΔΟΜ, Solidarity Now, ΕΟΔΥ, Υπουργείο Παιδείας) και τους εργαζόμενους.

Η αυτοδιοίκηση είναι και πρέπει να είναι παρούσα στο πεδίο. Η ομαλή διαβίωση όλων των πληθυσμών είναι το «κλειδί» για την ισχυρή κοινωνική συνοχή κι ευημερία της περιοχής μας».
thestivaal.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas