Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 08:51

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΗΤΑΕΙ Η ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ

Τον τελευταίο καιρό οι δυσάρεστες εκπλήξεις για όλους μας διαδέχονται η μια την άλλη…
Τι κι αν (με σημερινό αριθμό πρωτοκόλλου 16508) 20 Δημοτικοί Σύμβουλοι των πέντε παρατάξεων του Δήμου Λαγκαδά προκάλεσαν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου για το πολύ σοβαρό ζήτημα της δημιουργίας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) σε έκταση περιφερειακά του ΧΥΤΑ Μαυροράχης;
Τι κι αν ζητήθηκε η συγκεκριμένη συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα των Λουτρών, προκειμένου να πληρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού; Φευ…
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά βρήκαμε… τοίχο μπροστά μας.
Και φυσικά το «κρυφτούλι» από πλευράς διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά συνεχίζεται…
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, λοιπόν, επέλεξε την πρακτική της τηλεδιάσκεψης, ούτως ώστε να αποφύγει με εύσχημο τρόπο την ενημέρωση των δημοτών μας.
Τα ερωτήματα που τίθενται πλέον είναι πολλά και εύλογα και χρήζουν άμεσης απάντησης.
Είναι άκρως αντιφατικό το γεγονός να κάνεις ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα των Λουτρών για άλλα θέματα, τα οποία βέβαια έχουν τη δική τους σημασία και από την άλλη να αποφασίζεις να γίνει τηλεδιάσκεψη (όπως αντιλαμβάνεστε για ευνόητους λόγους…) για το «καυτό» θέμα των σκουπιδιών.
Κύριοι, δυστυχώς, οι «μάσκες» έπεσαν… Για τόσο σοβαρά θέματα δεν θα ανεχτούμε άλλα «παιχνίδια» στις πλάτες των δημοτών μας! Καθαρές κουβέντες εδώ και τώρα!

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas