Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 16:23

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑ κ.ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΓΙΟΣ

ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου των Λουτρών Λαγκαδά υπέβαλε ο κ.Χρήστος Βάγιος μόλις 1,5 μήνα μετά την τοποθέτηση του από το Πρωτοδικείο.

Την λύση της τοποθέτησης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από το Πρωτοδικείο για την "Λουτρά Λαγκαδά Αν.Μον" είχε προτάξει η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά προκειμένου να ανταπεξέλθει στην άρνηση των μελών της παράταξης του εν ενεργεία Δημάρχου κ.Ιωάννη Ταχματζίδη να συμμετάσχουν στο ΔΣ.

Η παραίτηση του κ.Βάγιου η οποία έγινε για προσωπικούς λόγους όπως δήλωσε ο ίδιος, περιέπλεξε την δύσκολη καθημερινότητα της επιχείρησης καθώς για ακόμη μια φορά βρίσκεται ακέφαλη και αναζητεί διοίκηση που θα εφαρμόσει συγκεκριμένο σχέδιο που θα την οδηγήσει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Και στην περίπτωση του Λαγκαδά, όπως ακριβώς και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις ανά την Ελλάδα η τοπική κοινωνία δείχνει ανέτοιμη να διαχειριστεί μια τέτοιου τύπου δημοτική επιχείρηση. Πλέον όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος κ.Ταχματζίδης ο διαγωνισμός για την αναζήτηση ιδιώτη επενδυτή είναι μονόδρομος.

Οι ευθύνες για την κακή κατάσταση της επιχείρησης επιρρίπτονται από τους πάντες προς πάσα κατεύθυνση. Πάντα οι νυν διοικούντες κατηγορούν τους παλαιότερους για κακοδιαχείριση ενώ η οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια έγινε στο παρελθόν για να λειτουγήσουν τα Λουτρά Λαγκαδά σαν σοβαρή επιχείρηση βρήκε την κοινή γνώνη και κυρίως τους καφενόβιους της κεντρικής πλατείας έτοιμους να ασκήσουν το εθνικό σπορ των Ελλήνων που κατά τον Γιάννη Τσαρούχη δεν είναι το ποδόσφαιρο αλλά η απαξίωση, η αμφισβήτηση και η συκοφάντηση των άλλων, ειδικά όταν κάνουν κάτι σημαντικό.

Υπό αυτές τις συνθήκες η επίκληση στα θεία για βοήθεια ίσως είναι μια σοβαρή εναλλακτική.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas