Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 13:27

"Κλειδώνει" η συνεργασία της ΑΠΕ Λαγκαδά με τον ΠΑΟΚ

«Δορυφόρος» του ΠΑΟΚ γίνεται η ΑΠΕ Λαγκαδά, αφού είναι έτοιμη να οριστικοποιηθεί και τυπικά η έναρξη συνεργασίας των δυο πλευρών, δίνοντας νέα πνοή στη φιλόδοξη προσπάθεια διάκρισης των «κυανόλευκων» (σε δανεικούς παίκτες και οικονομική στήριξη) και επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «ARENA PRESS».

Η «Α» είχε καταγράψει από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου το «φλερτ» των δυο πλευρών και τον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας. Πλέον, όλα δείχνουν δρομολογημένα και μένουν οι ανακοινώσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όταν θα οριστικοποιηθεί και η ακριβής φόρμουλα (αφού πολύ δύσκολα θα «ακυρώσει» κάτι τη συμφωνία την τελευταία στιγμή). Αν δηλαδή ο ΠΑΟΚ «στείλει» εκτός από… ρευστό στα ταμεία, αλλά και δανεικούς παίκτες (πρώτης και δεύτερης ομάδας) και κάποιο άτομο της «οικογένειάς» του, για επίβλεψη εντός της διοίκησης ή ενισχυτικά στο τεχνικό τιμ.

Έτσι, βρίσκεται λύση στο οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο της ΑΠΕΛ, που παλεύει φιλότιμα για την άνοδο ανάμεσα σε δυο «κολοσσούς», στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Δόξα Δράμας (έχοντας ήδη εκτίσει ρεπό για τον πρώτο γύρο).

Συνεπώς, ο ενθουσιασμός επιστρέφει στον Λαγκαδά, αφού ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά του και έρχεται νέα… πνοή, ενώ αναμένεται να ξεσηκωθεί περισσότερο ο κόσμος και από την ευρύτερη περιοχή, δίνοντας εορταστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση της Κυριακής με το Νέστο Χρυσούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής των «κυανόλευκων», Αλέξανδρος Κατικαρίδης, έχει γευτεί μεγάλες χαρές στην οικογένεια του «δικεφάλου» του Βορρά, ως προπονητής στη γυναικεία ομάδα, με τίτλους και παρουσίες στο Champions League.

Το σημερινό αποτέλεσμα

ΑΠΕΛ - Νέστος Χρυσούπολης 2-0
Σκόρερ στο 12' ο Στεφανίδης και στο 94' ο Κρυστάλλης με πέναλτι. 
Στην 2η θέση η ομάδα μας με 22 βαθμούς.

Περισσότερα στο ARENA FM

thessnews.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas