Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 14:06

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στα σχολεία του δήμου Λαγκαδά-Μήνυμα δημάρχου, Ιωάννη Ταχματζίδη

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΑ

Το πρώτο κουδούνι, το οποίο πάντα σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, “χτύπησε” το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, στα σχολεία του δήμου Λαγκαδά.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά, κ. Ιωάννης Ταχματζίδης, παρέστη στον καθιερωμένο αγιασμό στο 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά, στο 1ο και στο 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, στο Γενικό Λύκειο και στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, καθώς και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Λαγυνών.

“Εύχομαι σε όλους τους μαθητές η νέα σχολική χρονιά να αποτελέσει ένα ακόμη ωφέλιμο και παραγωγικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, της πνευματικής καλλιέργειας και της προσωπικής τους ολοκλήρωσης. Στην προσπάθειά σας αυτή οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς σας αλλά και εμείς ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σας”, τόνισε ο κ. Ταχματζίδης.

“Δίνουμε προτεραιότητα στην εκπαίδευση γιατί η επένδυση στη γνώση και στη νέα γενιά αποτελούν μονόδρομο για την πρόοδο και την εξέλιξη. Η δημοτική αρχή θα είναι πάντα πρόθυμη ώστε να φροντίζει για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων εκείνων που θα καθιστούν ευκολότερο και πληρέστερο το έργο σας, που θα συμβάλλουν προκειμένου η παρεχόμενη εκπαίδευση στα σχολεία μας να είναι η καλύτερη δυνατή”, τόνισε ο κ. Ταχματζίδης.

Στον αγιασμό στα σχολεία που παραβρέθηκε ο δήμαρχος Λαγκαδά, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνηςκ.κ. Ιωάννης.

Τον κ. Ταχματζίδη συνόδευαν ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Πατσιαλάς, και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Μπίκας.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas