Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 07:30

Έναρξη των Τμημάτων Υποδοχής – Υποδομής του Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ Γ.Σ ΛΑΓΚΑΔΑ

¨Πάντα βλέπουμε μπροστά,
ακόμη πιο γρήγορα - πιο μακριά- πιο ψηλά
για το παιδί σας¨

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ - ΥΠΟΔΟΜΗΣ
ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
για κάθε παιδί 6-15 ετών

EΓΓΡΑΦΕΣ από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και
κάθε Σάββατο - 10:30 και Κυριακή - 11:20
κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου

Τα τμήματα υποδομής – υποδοχής του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά

Τα πρώτα τμήματα του συλλόγου είναι τα τμήματα υποδομής – υποδοχής.

- Σ΄ αυτά τα τμήματα τα παιδιά έρχονται σε πρώτη επαφή με τον στίβο.
- Στα τμήματα υποδομής – υποδοχής μπορεί να συμμετέχει κάθε αγόρι ή κορίτσι από την A΄ Δημοτικού Σχολείου έως την A’ Γυμνασίου καθώς και μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά φοιτούν στην Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου που θέλουν να έρθουν για πρώτη φορά σ΄ επαφή με τον στίβο.
- Τα παραπάνω τμήματα λειτουργούν για το διάστημα Σεπτεμβρίου – Ιουνίου (ακολουθούν την σχολική περίοδο - χρονιά) με συχνότητα γύμνασης 3-4 φορές την εβδομάδα και διάρκεια ημερήσιας γύμνασης 90 min.

Στόχος μας – τα παιδιά να γνωρίσουν το στίβο

Ο Γ.Σ. Λαγκαδά προσπαθεί να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην προσωπικότητα και το σώμα του παιδιού σας που μεγαλώνει και προσπαθεί να κάνει την άθληση : χαρά, παιχνίδι, μάθημα και εμπειρία ζωής.

- Μεγάλο το όφελος για το κάθε παιδί μέσα από την σωστή γύμναση για την υγεία του αλλά και για την καλύτερη ορθή στάση και κίνηση του σώματος.
- Η παιγνιώδης άσκηση που περιέχεται στην γενική προπόνηση στίβου αποτελεί εγγύηση ότι το παιδί χαίρεται την άσκηση.
- Ο στίβος αποτελεί την βάση γιατί όλα τα σπορ περιέχουν τρέξιμο, άλματα και ρίψεις. Το παιδί μέσα από την προπόνηση του στίβου μαθαίνει να χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικά το σώμα του στις παραπάνω κινήσεις.
- Η διαδικασία της προπόνησης του στίβου δημιουργεί σταθερές βάσεις για απόκτηση χαρακτηριστικών όπως η θέληση, η επιμονή, η προσπάθεια, το θάρρος και σταδιακά την απόκτηση της αθλητικής νοοτροπίας.
- Η διαδικασία των αγώνων του στίβου είναι ένα μεγάλο πανηγύρι όπου οι παιδικές καρδιές χτυπούνε δυνατά. Μικρογραφία της ζωής ο αγώνας, όπου προσπάθεια και αποτέλεσμα συνδέονται, συναισθήματα δυναμώνουν και παιδιά μεγαλώνουν.

Αγωνιστικές ευκαιρίες για κάθε παιδί
Για τους μικρούς εκκολαπτόμενους αθλητές του ο Γ.Σ. Λαγκαδά κάθε χρονιά προσπαθεί να δώσει τις απαραίτητες αγωνιστικές εμπειρίες μην χάνοντας κανένα αγώνα που μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά.
- Οι διοργανώσεις του Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ, του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Λαγκαδά συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό παιδιών που έρχονται σε πρώτη επαφή με τον στίβο.
- Οι αγώνες αυτοί λειτουργούν για τα παιδιά σαν ένα κίνητρο για βελτίωση όπως και σαν μέτρο αξιολόγησης και κατεύθυνσης των μικρών μας αθλητών.
- Η προσπάθεια και η ευγενής άμιλλα όπως ακριβώς αρμόζει σε αθλητές είναι συνεχής αναζήτηση και η αθλητική νοοτροπία αποτελεί το στολίδι των αγώνων που αν δεν φτιάξουν μεγάλους αθλητές μπορούν να φτιάξουν αγνούς φιλάθλους και αγωνιστές.

Διάρκεια προγράμματος

Το πρόγραμμα αρχίζει στα μέσα Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Δεν διεξάγονται προπονήσεις κατά τις ημέρες των αργιών καθώς και κατά τις σχολικές διακοπές των Χριστουγέννων και Πάσχα.

Αριθμός προπονήσεων και χώροι προπόνησης
Τα τμήματα υποδομής – υποδοχής γυμνάζονται τρεις (3) έως πέντε (4) φορές την εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Λαγκαδά.

Εγγραφές

Oι εγγραφές γίνονται μόνο από τους γονείς των παιδιών
με την συμπλήρωση ειδικού εντύπου εγγραφής (το διαθέτει ο Σύλλογος),
την κατάθεση ιατρικής βεβαίωσης (από τους γονείς).

Επικοινωνία
Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ
Tηλ. 2394024275, Fax. 2394024275
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
blog : gslagadas.blogspot.gr
facebook : Γυμναστικός Σύλλογος Λαγκαδά

Υπεύθυνος Εγγραφών & Επικοινωνίας
Βάγιος Χρήστος 6932907335

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas