Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 11:23

Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαγκαδά

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Με απόφαση του δημάρχου Λαγκαδά, κ. Ιωάννη Ταχματζίδη, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ορίζεται ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Χαράλαμπος Αϊβαζίδης, και μέλη ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Γεώργιος Προκοπίδης, και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, κ. Μιχάλης Τζανής.

Τα υπόλοιπα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, τα οποία εξελέγησαν μέσω των προβλεπόμενων από την σχετική νομοθεσία ψηφοφοριών, είναι ο κ. Αλέξανδρος Πατσιαλάς και ο κ. Κωνσταντίνος Μπίκας (από την παράταξη του κ. Ταχματζίδη), η κ. Ελπινίκη Ανδρεάδου, ο κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο κ. Σταύρος Μπάσιας και ο κ. Θεόδωρος Τζιαμπάζης από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής είναι η κ. ΕλισάβετΚοτσώνη, η κ. ΑνναΣαρίκου, ο κ. ΑναστάσιοςΠετρίδης, ο κ. ΧαράλαμποςΚριτόπουλος, ο κ. ΑθανάσιοςΤσουκάνης και ο κ. ΓεώργιοςΚούκος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ο κ. Ταχματζίδης όρισε πρόεδρο τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, κ. Μιχάλη Τζανή και μέλη τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου, κ. Πέτρο Δοϊρανλή και την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Ελισάβετ Κοτσώνη.

Τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τα οποία εξελέγησαν μέσω των προβλεπόμενων από την σχετική νομοθεσία ψηφοφοριών, είναι ο κ. Εμμανουήλ Πατλιάκας, και ο κ. Ελευθέριος Τσαγκαλίδης (από την παράταξη του κ. Ταχματζίδη), ο κ. Βασίλειος Βαρβαλιός, ο κ. Χαράλαμπος Κριτόπουλος, ο κ. Θεοχάρης Κυριακούδης και η κ. Μαρία Κουλτούκη από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι ο κ. Γεώργιος Ξενιτίδης, ο κ. Νικόλαος Αναστασιάδης, ο κ. Βασίλειος Δημητριάδης, η κ. Αναστασία Αδαμούδη, η κ. Σοφία Μπέφα και ο κ. Γεώργιος Κούκος.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas