Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 09:47

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μυγδονία» των Λουτρών Λαγκαδά θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής δήμου Λαγκαδά.
Ειδικότερα, θα ορκιστούν ο νέος δήμαρχος Γιάννης Ταχματζίδης, οι έξι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, οι επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Λαγκαδά, καθώς και τα μέλη των Συμβουλίων Κοινοτήτων και οι πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Λαγκαδά.
Παράλληλα από τον νόμο, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να συγκληθεί την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη -φέτος πέφτει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου- σε μία συνεδρίαση κατά την οποία οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον αντιπρόεδρο καθώς και τον Γραμματέα του Σώματος.

Σε ότι αφορά στα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις θέσεις ευθύνης, ο κ. Ταχματζίδης έχει γνωστοποιήσει προς το παρόν μόνο τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις δύο σχολικές επιτροπές του δήμου Λαγκαδά, ώστε να υπάρχει σωστή προετοιμασία πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Πρόκειται για τους νέους δημοτικούς συμβούλους Κωνσταντίνος Μπίκας από Λαγυνά και Αλέξανδρος Πατσιαλάς από Λαγκαδά.

Γεγονός είναι πάντως πως μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν ως αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Λαγκαδά.
lagadas.net

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas