Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 09:37

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι σήμερα το μεσημέρι την δήλωση του Δημάρχου Θερμαϊκού στο ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, όπου μετέφερε την συζήτηση του με τον εκπρόσωπο του οικισμού των Ρομά στην περιοχή της Περαίας, σχετικά με την υποτιθέμενη μελλοντική μετεγκατάστασή τους σε περιοχή έξω από τον Λαγκαδά. Η παραπάνω άστοχη αναφορά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι απαράδεκτη από όποιον και αν ειπώθηκε.

Ο Δήμος Λαγκαδά δεν έχει φυσικά καμία σχέση με τον παραπάνω διάλογο, δεν έχει λάβει κανένα έγγραφο ή ενημέρωση, δεν έχει μιλήσει ποτέ και με κανένα για αυτό το ανύπαρκτο θέμα που κάποιοι ξαφνικά εφηύραν.

Όλοι γνωρίζουν ότι ως δημοτική αρχή έχουμε δώσει μακρόχρονες μάχες για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Σε αυτή την κατεύθυνση έχουμε δεσμευτεί να λειτουργούμε θεσμικά και υπεύθυνα και αυτό πράττουμε και τώρα.
Η προσπάθεια να δημιουργηθούν μέσα στην προεκλογική περίοδο προσδοκίες για την μεταφορά του οικισμού των Ρομά από την Περαία σε περιοχή του Δήμου μας για προεκλογικούς λόγους και οφέλη είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Συμβουλεύουμε οποιονδήποτε θελήσει στο μέλλον να αναφερθεί στο όνομα του Δήμου Λαγκαδά, να είναι πολύ προσεκτικός και με τον απαιτούμενο σεβασμό στην αλήθεια και ιδιαίτερα στον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas