Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 10:01

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Υποψήφιας Δημάρχου Νίκης Ανδρεάδου και της δημοτικής παράταξης «Πολίτες με Όραμα».

ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ

Κοσμοσυρροή στο πρώτο κάλεσμα της Υποψηφίας Δημάρχου Λαγκαδά Νίκης Ανδρεάδου την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Κορώνεια Palace» στον Λαγκάδα, δίνοντας μια ιδιαίτερη «παράσταση Νίκης» στην εκδήλωση.

Εκατοντάδες δημότες του Λαγκαδά, από όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου, έδωσαν το «παρών» στην πρώτη δημόσια εκδήλωση της νέας ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Πολίτες με Όραμα».

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και οι κύριοι: Σάββας Αναστασιάδης-Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης (Ν.Δ.), Δημήτριος Βαρτζόπουλος-Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης (Ν.Δ.), Ιωάννης Καραγιάννης-Δήμαρχος Λαγκαδά.

Την Νίκη Ανδρεάδου, προλόγισε ο κ. Άγγελος Βικελούδας-Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Λαγκαδά, ο οποίος τόνισε μεταξύ των άλλων, την εξαίρετη επαγγελματική πορεία της, την δυναμικότητά της, την κοινωνική προσφορά της ιατρού από τα πρώτα πανεπιστημιακά της χρόνια έως και σήμερα, ως οικογενειακή γιατρός του Ε.Σ.Υ.
Κατά την έναρξη της ομιλίας της η Κα Νίκης Ανδρεάδου, δήλωσε πως στόχος της υποψηφιότητάς της είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου που κοιτάζει μπροστά, ενός Δήμου για όλους τους ανθρώπους που ζουν στον Δήμο Λαγκαδά ο οποίος θα είναι ελκυστικός ,παραγωγικός και διαφανής.
 

Σκιαγραφώντας τις πολιτικές της προθέσεις, αναφέρθηκε στους 4 βασικούς στρατηγικούς άξονες, που ήδη έχει σχεδιάσει το επιτελείο της παράταξης και αποτελούνται από πολιτικές και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη, το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών, στοχεύουν στην τοπική ανάπτυξη και αυξάνουν την αξιοπιστία του Δήμου και των δημοτικών υπηρεσιών.

Η ομιλία της Κα Ανδρεάδου ολοκληρώθηκε με μια άκρως δυναμική αναφορά στο ευαίσθητο πολιτικό θέμα της Μακεδονίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «…δεν μας νοιάζει εάν κάποιοι μας λοιδορήσουν επειδή βουρκώνουμε όταν ακούμε τον Εθνικό μας Ύμνο, δεν μας νοιάζει εάν μας “κολλήσουν ταμπέλες” επειδή ριγούμε όταν ακούμε στις παρελάσεις τη νεολαία μας, τους μαθητές μας να φωνάζουν, μπροστά στην εξέδρα, συνθήματα για τη Μακεδονία μας. Είμαστε απλώς ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΕΛΛΗΝΕΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ».

Με κεντρικό σύνθημα ξεκινάμε μαζί για τη δική μας Νίκη, ολοκληρώθηκε η πρώτη πολιτική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Πολίτες με Όραμα».

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas