Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 10:26

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΝΑΛΗΣ

Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Λαγκαδά ανακοίνωσε την περασμένη Πεμπτη από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο πρώην δήμαρχος Ασσήρου.

Μιλώντας σε στελέχη και πολίτες που στηρίζουν τη νέα παράταξη, ο κ. Ράβναλης ανέφερε πως ξεκινάει ο αγώνας για την αλλαγή του τωρινού πολιτικού σκηνικού, καθώς όπως τόνισε «εδώ και δεκαπέντε χρόνια βρίσκονται στις θέσεις διοίκησης τα ίδια άτομα που δεν έχουν κάνει τίποτα εως τώρα».

Η παράταξη θα έχει σύνθημα «Ολοι μαζί μπορούμε» και θα αποτελείται από στελέχη της παράταξης του όταν διεκδίκησε τον δήμο Λαγκαδά το 2010, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους. «Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική ταυτότητα κανενός, όμως δεν θα αρνηθούμε τη στήριξη κανενός πολιτικού φορέα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ράβναλης δήλωσε υποστηρικτής του «Κλεισθένη» και ανέφερε πως πρόκειται για ένα καλό νομοθέτημα, αφού ο ίδιος είναι υπέρ των συμμαχιών μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων και διαφωνεί με το δημαρχοκεντρικό σύστημα διοίκησης που λειτουργεί σήμερα. Εκτίμηση του είναι πως στις εκλογές του Μαΐου θα υπάρχουν επτά συνδυασμοί από δέκα που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα.

Πυρά εξαπέλυσε εναντίον των διοικούντων τα τελευταία χρόνια, αναφέροντας πως «ο δήμος πάει απ’ το κακό στο χειρότερο. Η σημερινή και η προηγούμενη διοίκηση ευθύνονται για τις υπεξαιρέσεις στις δημοτικές επιχειρήσεις και στα Λουτρά. Ο δήμος είναι έτοιμος να μπει στην επιτήρηση, με απλήρωτους υπαλλήλους τουλάχιστον πέντε μηνών, με προβλήματα στην καθαριότητα, στη συγκοινωνία και στα χωριά που έχουν δεν έχουν καμία μέριμνα».

Οσον αφορά τον ορεινό όγκο τόνισε πως θα πρέπει να δημιουργηθεί ενας ξεχωριστός ορεινός δήμος και ο δήμος Λαγκαδά να μειωθεί από επτά σε πέντε πρώην δήμους.

Τελειώνοντας, τόνισε πως ως πρώην δήμαρχος Ασσήρου έφερε 340.000 ευρώ στον νέο δήμο Λαγκαδά και 5-6 καινούργια μηχανήματα, τη στιγμή που άλλοι δήμοι έφεραν μόνο χρέη. «Γι’ αυτό μας εκτιμά ο κόσμος, έχουμε εντιμότητα, εμπειρία, γνώση και θέλουμε να πάει μπροστά ο δήμος Λαγκαδά».

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas