Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 13:06

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Στην τελική ευθεία για να «ανοίξουν τα χαρτιά τους» είναι η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά Ελπινίκη Ανδρεάδου και ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Αναστασιάδης, που διεκδικούν το δήμο Λαγκαδά.
Την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση στελεχών και φίλων που στηρίζουν την υποψηφιότητα της θα πραγματοποιήσει η Ελπινίκη Ανδρεάδου την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Κορώνεια Παλάς. Η κ. Ανδρεάδου θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές του προγράμματος της και θα αποκαλύψει το σήμα και το όνομα του συνδυασμού που θα την οδηγήσουν στις εκλογές του Μαΐου. Προς το παρόν, όπως και οι συνυποψήφιοι της, βρίσκεται στη διαδικασία εξεύρεσης προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο και δίνει το «παρών» σε εκδηλώσεις φορέων και συλλόγων. Η κ. Ανδρεάδου ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα της στις 24 Δεκεμβρίου, όπου καλεί τους δημότες σε ένα αγώνα οργάνωσης ενός σύγχρονου δήμου όπου θα υπάρχουν ίσες ευκαιρίες για όλους και θα δοθεί βάρος στις νέες τεχνολογίες, στην προσέλκυση τουρισμού, στις οργανωτικές και κοινωνικές δομές, στις δημοτικές υπηρεσίες και την επιχειρηματικότητα.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει τη δική του εκδήλωση ο Γιάννης Αναστασιάδης στην αίθουσα «Κορώνεια» των Λουτρών Λαγκαδά. Ο πρώην δήμαρχος Λαγκαδά που τήρησε για μεγάλο διάστημα σιγήν ιχθύος, ετοιμάζει δυναμική κάθοδο στις εκλογές στήνοντας ένα πολυσυλλεκτικό και πολυκομματικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται τόσο από έμπειρα στελέχη όσο και από νέα πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Προς τον παρόν «οργώνει» τις περιοχές του δήμου Λαγκαδά, συζητώντας με πολίτες και δηλώνει πως έχει στήσει τον κορμό του ψηφοδελτίου του και κινείται δυναμικά για τη νίκη.

Για σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση στελεχών στο δημαρχείο Λαγκαδά στις 19.00μμ που ενδιαφέρονται να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Δημήτρη Ράβναλη για τις εκλογές. Ο πρώην δήμαρχος Ασσήρου επιχειρεί να επανέλθει στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου, αφού η τελευταία φορά που συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές ήταν το 2010 με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ λαμβάνοντας ποσοστό 18,43%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον Μάρτιο θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Θόδωρος Τζιαμπάζης, ο οποίος, έχει «κλειδώσει» αρκετά πρόσωπα που θα τον στηρίξουν, παρουσιάζοντας ιδιαίτερη δυναμική, λόγω καταγωγής, στη δημοτική ενότητα Λαγκαδά.

Στη φάση εξεύρεσης νέων προσώπων βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Αστέριος Κομμάτας, ο οποίος τονίζει μέσω του lagadas.net πως δεν μπαίνει στη λογική ανακύκλωσης συμβούλων που αποχωρούν από άλλους συνδυασμούς και το στοίχημα που θέλει να πετύχει είναι ο συνδυασμός του να αποτελείται από καινούργια, άφθαρτα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στο δήμο.

Σταθερή είναι η πορεία του πρώην αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ταχματζίδη, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του τον περασμένο Οκτώβρη σε ειδική εκδήλωση παρουσία πλήθους δημοτών. Ο ίδιος έχει σε μεγάλο βαθμό στήσει το ψηφοδέλτιο του, με τα πρώτα ονόματα να ανακοινώνονται περί τα τέλη Φεβρουαρίου.

Μέσα στο Μάρτιο θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού της η Μαρκέλλα Ταυρίδου. Η επικεφαλής της παράταξης «Ενεργός Δημότης» δείχνει ενδιαφέρον για τα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου, οργανώνοντας εκδηλώσεις για το περιβάλλον και τα Λουτρά Λαγκαδά, ενώ οργάνωσε και την εκδήλωση για το χωριό - θαύμα, την Ανάβρα Μαγνησίας, με ομιλητή τον πρώην κοινοτάρχη Δημήτρη Τσουκαλά. Επιπλέον, η παράταξη ασκεί κριτική σε θέματα περιβάλλοντος, υποδομών, καθαριότητας, πολιτισμού και απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων, καταθέτοντας επιπλέον προτάσεις για σημαντικά ζητήματα του τόπου στο δημοτικό συμβούλιο.

Σταθερή είναι η πορεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του επικεφαλής της Φίλιππου Γεωργουδάκη, ο οποίος έχει τη στήριξη του ΚΚΕ και μία σίγουρη έδρα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Οι δύο όψιμες υποψηφιότητες, του Εμμανουήλ Πατλιάκα και του Ιωάννη Γιάννογλου δεν μπορούν προς το παρόν να αξιολογηθούν ως προς την δυναμική τους, αν και η επιτυχία τους έγκειται στο να καταφέρουν τελικά να κατέλθουν στον εκλογικό στίβο.
lagadas.net

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas