Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 08:51

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΙΛΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Για εμπρησμό κάνει λόγο αναφορικά με τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο, ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Καραγιάννης.
Όπως μάλιστα σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σήμερα θα καταθέσει μήνυση και ζητά την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και της δικαιοσύνης για τη διαλεύκανση της υπόθεσης:

Η ανάρτηση του δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Καραγιάννη:

Ο Δήμος Λαγκαδά εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τον χθεσινοβραδινό βανδαλισμό και εμπρησμό στο Μπίλλειο Πνευματικό Κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες. Καταθέτουμε σήμερα μήνυση και ζητούμε την άμεση παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης προκειμένου να ανακαλυφθούν και να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους οι δράστες.

Αυτοί που χθες το βράδυ αφού έσπασαν τζαμί πλαινής εξώπορτας, εισήλθαν στο Μπίλλειο και έβαλαν φωτιά στην σκηνή του θεάτρου, με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές ζημιές σε αυτήν. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής την οποία δημόσια ευχαριστούμε αποφεύχθηκε η ολοκληρωτική καταστροφή του θεάτρου που ήταν ο απώτερος στόχος των εμπρηστών".

Δείτε φωτογραφίες από το συμβάν που δημοσίευσε μαζί με την παραπάνω ανάρτηση:

fire1.jpg

fire2.jpg

fire3.jpg

fire.jpg

 
 
 
   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas