Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 09:15

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ Δ.ΛΑΓΚΑΔΑ: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ & ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ – ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

Στην υπηρεσία των ευάλωτων κοινωνικά συνδημοτών μας, είναι και επισήμως από σήμερα οι νέες δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Φαρμακείου, του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λαγκαδά.
Τον νέο χώρο στον οποίο συστεγάζονται οι κοινωνικές δομές εγκαινίασαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, ενώ τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην χρηματοδότηση και την υλοποίηση των νέων υπηρεσιών που θα στηρίξουν ουσιαστικά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συνδημοτών μας: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς παραδίδουμε στους συνδημότες μας νέες κοινωνικές δομές, πολύ σημαντικές για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους, την ενημέρωση τους, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους».
Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη Διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά, η οποία οδήγησε στη δημιουργία του νέου αυτού χώρου.

Οι Κοινωνικές Δομές βρίσκονται στην πόλη του Λαγκαδά.
Διεύθυνση: Ματαπά 5
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2394 025048

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas