Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 10:15

Γιάννης Ταχματζίδης : Αγνοώ παντελώς την ύπαρξη εργοστασίου μολύβδου στο Δρακόντιο

Αναφερόμενος στις καταγγελίες που περιέχονται στα φειγ βολάν που άγνωστοι χθες διασκόρπισαν   σε κεντρικά σημεία της πόλης του Λαγκαδά (σχετικά με την λειτουργιά της δημοτικής αρχής Λαγκαδά ) και στο σημείο που αναφέρεται το επίθετο Tαχματζιδης έχω να δηλώσω  ότι : προσωπικά ουδεμία σχέση έχω με την λειτουργιά του εργοστασίου  μόλυβδου στο Δρακοντιο Λαγκαδά , την ύπαρξη του οποίου αγνοώ παντελώς. Επιπλέον ουδεμία αρμοδιότητα έχω ως περιφερειακός σύμβουλος σχετικά με την λειτουργιά τέτοιων εργοστασίων.

Η αναφορά  μονό του επιθέτου Ταχματζιδης δημιουργεί σκιές ταυτόχρονα σε βάρος δυο ατόμων εμού προσωπικά αλλά και του συγγενούς μου προέδρου της κοινότητας Κολχικου – Δρακοντιου ο οποίος επίσης ονομάζεται Ταχματζιδης ( και ο οποίος επίσης ουδεμία σχέση έχει με την λειτουργιά του εν λόγω εργοσταστασιου ) .

Σε κάθε περίπτωση όμως οι ανώνυμοι καταγγελοντες μπορούν επώνυμα και κυρίως υπεύθυνα και με στοιχεία να απευθυνθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα γιατί με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν σπιλώνονται αδίκως ονόματα με τον πιο  ανεύθυνο τρόπο.

Γιάννης Ταχματζιδης

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas