Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 06:06

ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ

Με νέα στάση εργασίας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην τροπολογία που επιτρέπει την εκχώρηση δρομολογίων του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ ή σε ιδιώτες, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου που συνεδρίασε εκ νέου χθες, αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 19.00, έως το πέρας της βάρδιας.Έτσι, σε αυτό το διάστημα, η πόλη θα μείνει χωρίς αστικά λεωφορεία.

Το Σαββατοκύριακο τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν κανονικά. Tη Δευτέρα, το Συνδικάτο θα συνεδριάσει για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του, ανάλογα και με την απάντηση που θα έχει λάβει από το αρμόδιο υπουργείο, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν ήδη ζητήσει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη.

"Tην αναστολή της απογευματινής στάσης εργασίας τους που ήταν προγραμματισμένη για τις 19.00 έως και το τέλος της βάρδιας, αποφάσισαν, κατά πλειοψηφία, σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, μετά και τη θετική απάντηση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, στο αίτημά τους για κατ’ ιδίαν συνάντηση. Την απόφαση έλαβαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου, τα οποία συνεδρίασαν σήμερα, στις 14.00."

thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas