Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 12:12

ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

Χειροπέδες σε ένα άτομο, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, πέρασαν χθες το βράδυ αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το βράδυ να οδηγεί ένα επιβατηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήματα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Τελικά το όχημα σταθμεύθηκε στην περιοχή της Σταυρούπολης και ο οδηγός παρά την αντίσταση που προέβαλε συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Νέστου, εντοπίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί (εκ των οποίων 3 ανήλικοι) οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην ελληνική επικράτεια, έχοντας ως τελικό προορισμό τις πόλεις της Θεσσαλονίκη και της Αθήνας.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas