Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 13:01

ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ 40 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 29 ετών πέρασαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Οι δύο συλληφθέντες, ενέχονται σε παράνομη μεταφορά 40 αλλοδαπών, οι οποίοι νωρίτερα εντοπίστηκαν πλησίον φορτηγού από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για αδικήματα που αφορούν σε «Μεταφορά – προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας», «Διευκόλυνση εισόδου στη Χώρα» και «Παράνομη είσοδο στη Χώρα».

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα εντοπίστηκαν πλησίον σταθμευμένου φορτηγού, στην Επαρχιακή Οδό Αγίου Βασιλείου – Πανοράματος, 40 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι οι παραπάνω αλλοδαποί, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου του Νομού Έβρου, απ΄όπου παρελήφθησαν από τους δύο συλληφθέντες, οι οποίοι αφού τους μετέφεραν μέχρι το παραπάνω σημείο (Επαρχιακή Οδό Αγίου Βασιλείου – Πανοράματος) στη συνέχεια αποχώρησαν.

Άμεσα, διενεργήθηκαν επιστάμενες αναζητήσεις κατά τις οποίες εντοπίστηκαν οι δύο διακινητές σε κοντινή απόσταση και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas