Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 10:41

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ 260 ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Ημέρα αφιερωμένη στους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, ήταν η σημερινή Κυριακή 20 Μαΐου. Στην ετήσια διοργάνωση που καθιέρωσε ο Δήμος Λαγκαδά και πραγματοποιήθηκε στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο, απονεμήθηκαν έπαινοι τιμής στους περισσότερους από 260 επιτυχόντες που φοίτησαν στα Λύκεια του Δήμου.
Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ κ. Κυριάκος Υάκινθος και ο Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής και πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ κ. Αναστάσιος Μάνθος, οι οποίοι μίλησαν στους νέους φοιτητές και τις φοιτήτριες για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους, δίνοντας παράλληλα πολύτιμες συμβουλές για τη φοίτησή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Καραγιάννης συνεχάρη όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους για την πολύτιμη αρωγή τους σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Προέτρεψε όλους τους νέους φοιτητές και τις φοιτήτριες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και μέσα από την καθημερινή πρόοδο και την προσωπική εξέλιξή τους, να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για την ενίσχυση του τόπου μας και του Δήμου μας.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, οι Βουλευτές Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, κ. Σάββας Αναστασιάδης και κ. Δημήτρης Μάρδας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Ανατολίτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Λαγκαδά σε θέματα Νέας Γενιάς και υπεύθυνος της σημερινής εκδήλωσης κ. Νικόλαος Κουτλιάνος και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου κ. Στάθης Γεωργιάδης. Παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαγκαδά κ. Χαράλαμπος Αϊβαζίδης, κ. Θεόδωρος Τζιαμπάζης, κ. Δημήτρης Μάρκου, κ. Γιώργος Κούκος και κ. Θωμάς Βράνος και οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Λαγκαδά κ. Βασίλης Βαρβαλιός, Κολχικού κ. Μάκης Ταχματζίδης και Εξαλόφου κ. Ευθύμης Στεφανίδης.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas