Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 14:35

650 Δρομείς συμμετείχαν στο 10αρι του Λαγκαδά

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας αντοχής “Το 10άρι του Λαγκαδά” και οι παράλληλοι αγώνες πόλης με την επωνυμία  “Run in Lagadas” την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.

Στην αθλητική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Γυμναστικό Σύλλογο και τον Δήμο Λαγκαδά, συμμετείχαν περισσότεροι από 650 δρομείς, συνδημότες μας αλλά και από πολλές περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κοζάνη, Ξάνθη, Θάσο, Ιωάννινα, Ρέθυμνο, Πολύγυρο, Κιλκίς, Νάουσα κ.α.) ηλικίας από 4 έως 73 ετών, οι οποίοι γέμισαν  τους δρόμους της πόλης λαμβάνοντας μέρος στα αγωνίσματα των 10km “To 10άρι του Λαγκαδά”, 5km, ενώ ο αγώνας των 1000 μέτρων πλημμύρισε από μικρούς δρομείς των δημοτικών σχολείων της περιοχής.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί Δημότες και φίλοι του αθλητισμού, ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος έλαβε και μέρος στους αγώνες, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά Αναστάσιος Τομπούλης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαγκαδά, εκπρόσωποι των χορηγών του αγώνα και τεχνικοί σύμβουλοι του ΣΕΓΑΣ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν σε όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διεξαγωγή των αγώνων, στο Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών – ΕΣΕΠΑ Λαγκαδά, στη διεύθυνση της Τροχαίας για τη διατήρηση των μέτρων κυκλοφορίας, αλλά και στους υπαλλήλους του Δήμου μας για τη σημαντική συνδρομή τους στην επιτυχή διοργάνωση.

Επίσης, σε όλους τους συνδημότες μας και τους αθλητές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, που αγκάλιασαν με τη μεγάλη συμμετοχή και την παρουσία τους τον πρώτο αγώνα αντοχής της πόλης του Λαγκαδά.

Τα ηλεκτρονικά αποτελέσματα των αγώνων για τα 5km και 10km έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης www.runinlagadas.gr στην οποία σύντομα θα διατίθεται και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο των αγώνων.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των αγώνων.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas