Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 20:31

Με 18 Μπράβους εμφανίστηκς στο Λαγκαδά ο Απόλλων Καλαμαριάς

Σήμερα στο γήπεδο του Λαγκαδά είδαμε όντως να λαμβάνει χώρα ένα έγκλημα;;; Η εγκληματική οργάνωση του προπονητή κ.Καλαϊτζίδη, του διαιτητή κ.Τζοβάρα και του επόπτη κ.Ζέρβα έκανε όπως ανέφεραν τα σάιτ όλη την εβδομάδα απλά την δουλειά τους. Με την απίστευτα προκλητική ανοχή του διαιτητή, ο κ.Καλαϊτζίδης έβριζε τους παίκτες της ΑΠΕΛ, έμπαινε οπότε ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και προκαλούσε συνεχώς την κερκίδα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς εντάσεις. Τι έκανε ο διαιτητής;; Τίποτα!!!
Είναι πρωτόγνωρο φιλοξενούμενη ομάδα να φέρνει 18 μπράβους και ο προπονητής να έχει την προσωπική του φρουρά εντός του γηπέδου στον πάγκο. Προφανώς και ήξερε ότι ο διαιτητής θα ανεχτεί τα πάντα, ούτε αποβλήθηκε εννοείται, ούτε γράφτηκε κάτι στο φύλλο αγώνα. 
Υ.Γ.: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να ανοίξει το τηλεφωνικό απόρρητο του Παύλου Χατζηγεωργιάδη, πρώην παράγοντα του Αγροτικού Αστέρα και νυν ;;;;.... Αλλά και του βοηθού προπονητή του Απόλλωνα, Κώστα Γεωργιάδη για την συνεχή "παρενόχληση" των ποδοσφαιριστών μας καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Και όλο αυτό για την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή αγώνων στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.

Σύνδεσμος Φίλων Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas