Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 16:12

ΓΕΡΑΚΑΡΟΥ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Στη σύλληψη ενός νεαρού αλλοδαπού, έπειτα από καταδίωξη, ο οποίος μετέφερε παράνομα με το αυτοκίνητό του έξι αλλοδαπούς, προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, στην Εγνατία οδό (ύψος κόμβου Προφήτη), πραγματοποίησαν σήματα στάσης σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, πλην όμως δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την περιοχή της Γερακαρού Θεσσαλονίκης όπου και ακινητοποιήθηκε το όχημα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά (6) αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν παντελώς εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, εισήλθαν παράνομα από σημείο των Ελληνοτουρκικών συνόρων, όπου τους παρέλαβε άγνωστος δράστης και τους παρέδωσε στον συλληφθέντα, βραδινές ώρες της 09-05-2018 για την μεταφορά τους στη Θεσσαλονίκη, έναντι χρηματικού ποσού.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για τα αδικήματα της μεταφοράς – προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, διευκόλυνσης εισόδου στη Χώρα, Εγκληματικής ομάδας, απείθειας και παράβασης του Νόμου περί ΚΟΚ.
volvi24.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas