Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 13:19

Η άποψη του Χρήστου Χατζηπαραδείση για την Βράβευση του Μιχάλη Γεράνη

ΑΊΣΧΟΣ! !! ΑΊΣΧΟΣ! !! ΑΊΣΧΟΣ! !! ΑΥΤΆ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΗΣ....ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!! ΒΆΛΑΝΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ...ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΏ ΤΑ ...ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΒΡΆΒΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΌ ΠΆΝΩ! !!!ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!!!Δεν έχω τίποτα με τον Μιχάλη Γεράνη, , έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα με τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας που εκπροσωπεί!!!Η βράβευση έγινε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) Παρουσία Υπουργών και μάλιστα τα κριτήρια τα έθεσε η ΚΟΜΙΣΙΌΝ! !!!

Ποια ήταν ...ρε παιδιά τα κριτήρια???? Το ότι εκκρεμούν δικαστήρια προς το ΦΟΔΣΑ από Φορείς και το Δήμο Λαγκαδά και προσωπικά στον Πρόεδρο???Το ότι ο ΦΟΔΣΑ έχει εισπράξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμα για τη μή συμμόρφωση με τους Περιβαλλοντικούς όρους???Για το ότι ο ΦΟΔΣΑ δεν τήρησε τα προβλεπόμενα από τον Περιφερειακό σχεδιασμό και όσα έργα έγιναν αστόχησαν???Το ότι ο ΦΟΔΣΑ σήμερα λειτουργεί χωρίς άδειες???Το ότι παρά βίασαν κατά 55% τον όγκο απορριμμάτων στις κυψέλες 1 και 2 με αποτέλεσμα να στραγγαλιστούν οι σωληνώσεις εξαγωγής βιοαερίου με συνέπεια οι κάτοικοι της Ασσηρου και σε λίγο του Λαγκαδά,να μην μπορούν να βγούνε στο μπαλκόνι τους???Το ότι ρίχνουν τα σκουπίδια στον πυθμένα στην Κυψέλης 3 που σκίστηκαν οι μεμβράνες στεγανόποίησης και το γεωύφασμα χωρίς να παραληφθεί το έργο (παγκόσμια πρωτοτυπία) και βρίσκεται η υπόθεση στα δικαστήρια με την ανάδοχο εταιρία???κλπ. Κλπ..Η τα κριτήρια ήταν ποιες εταιρίες .....πήραν μελέτες και έργα και όλοι ....τακτοποιήθηκαν? ? ?? Η ο Κός Πρόεδρος έπρεπε να αποσπάσει πάση θυσία μια....βράβευση εν όψει των δικαστηρίων που ακολουθούν???Το λυπηρό είναι ότι παραβρέθηκε και ο ΥΠΕΚΑ Γιάννης Τσιρώνης ο οποίος ήρθε 2 φορές στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης,είδε τη ...ρεμούλα και το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται εκεί πάνω και έβαλε χρόνοδιάγραμμα συμμόρφωσης ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΕΙ! !! ...ΝΤΡΟΠΉ! !!

Τέλος οι Δήμαρχοι Κεντρικής Μακεδονίας να πάψουν να παίζουν το ....παιχνίδι του ΦΟΔΣΑ...και να προσαρμόσθούν με το νέο ΕΣΔΑ και την οδηγία 98/2008/Ε.Ε.!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΌΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΆΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΩΡΊΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!! ...ΕΛΕΟΣ!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ

Πρόεδρος του Συλλόγου Περιβάλλοντος της Ευρύτερης περιοχής Λαγκαδά

Διαβάστε εδώ το άρθρο της karfitsa.gr για την βράβευση του Μιχάλη Γεράνη

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas