Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 09:09

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ - ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τη συνέχιση της μόνιμης λειτουργίας του καταστήματος στο Ζαγκλιβέρι εγγυάται με επιστολή που απέστειλε η Βοηθός Γενική Διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς Αναστασία Σεκέρη προς τον Δήμαρχο Λαγκαδά. Όπως διαβεβαιώνεται στην ίδια επιστολή, η Τράπεζα κατανοώντας την επιχειρηματολογία του Δήμου Λαγκαδά και τις ανάγκες για τραπεζική εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής του Ζαγκλιβερίου, αποφάσισε να αυξήσει τις ημέρες λειτουργίας σε τρεις (3) την εβδομάδα (Δευτέρα – Τετάρτη - Παρασκευή).
Η νέα απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς ήρθε έπειτα από τις πιέσεις και τις διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας και της δημοτικής αρχής, οι οποίες οδήγησαν στο σημερινό θετικό αποτέλεσμα.
Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Μαρτίου είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Τράπεζα Πειραιώς στο Ζαγκλιβέρι, όπου ο Δήμαρχος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της εκκλησίας, τοπικοί φορείς και πολλοί συνδημότες μας ζήτησαν τη διατήρηση λειτουργίας του καταστήματος.
Είχε προηγηθεί έγγραφο που απέστειλε ο Δήμαρχος Λαγκαδά προς τη διοίκηση του Ομίλου Πειραιώς στο οποίο τεκμηριώνονταν με συγκεκριμένα επιχειρήματα η ανάγκη λειτουργίας της Τράπεζας. Στις 22 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε στην έκδοση Ομόφωνου Ψηφίσματος με το ίδιο αίτημα (Αριθμός Απόφασης: 44/22-03-2018).
Στις 4 Απριλίου ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ζαγκλιβερίου κ. Αναστάσιος Οικονόμου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Θεοδόσης Χατζηιωαννίδης πραγματοποίησαν συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς με τον Ανώτερο Γενικό Διευθυντή κ. Βασίλειο Κουτεντάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι του Δήμου μας έθεσαν για άλλη μια φορά, την επιτακτική ανάγκη λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Ζαγκλιβέρι, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής που καλύπτει.
Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά κρίνει την εξέλιξη αυτή της μόνιμης διατήρησης του τραπεζικού καταστήματος στο Ζαγκλιβέρι ως θετική και συνεχίζει την προσπάθεια διεκδίκησης της λειτουργία της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas