Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 04:29

ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΛΑΓΚΑΔΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΒΟΛΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο διαβούλευσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη, για την επέκταση του Μετρό προς το Δυτικό Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσκαλέσει σε συνάντηση τον πρόεδρο της Περιφερειακή Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και τους δημάρχους Π. Μελά, Λαγκαδά, Βόλβης και Κιλκίς.

Η συνάντηση έχει οριστεί για την Πέμπτη 26 Απριλίου, στις 12:00, στην αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, «εδώ και χρόνια ο δήμος Ωραιοκάστρου και εγώ προσωπικά, δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα, προκειμένου να επιτύχουμε την επέκταση του Μετρό από τον κόμβο της Ευκαρπίας, όπως προβλέπει το σχέδιο της Αττικό Μετρό, μέχρι τον τερματικό του ΟΑΣΘ στο Ωραιόκαστρο.

Σ΄αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και αυτή η πρωτοβουλία, όπως και άλλες που έχουν γίνει με συναντήσεις και έγγραφα, ώστε από κοινού να καταθέσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, που θα φέρει την υπογραφή όλων μας. Θα επαναλάβω ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν πως η γραμμή προς το Ωραιόκαστρο θα εξυπηρετήσει περίπου 200.000 κατοίκους όμορων περιοχών, οι οποίοι αυτή την ώρα εξυπηρετούνται αποκλειστικά και μόνο από τον ΟΑΣΘ, καθώς η Θεσσαλονίκη δεν διαθέτει άλλο συγκοινωνιακό φορέα».

thessnews.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas