Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 11:19

Απόλλων Καλαμαριάς: Σχεδιάζεται έγκλημα εις βάρος μας στον Λαγκαδά

Ανακοίνωση για τον ορισμό του Τρικαλινού διαιτητή Τζοβάρα, αλλά και του παρατηρητή Πεντζερετζή στον προσεχή αγώνα του με την ΑΠΕ Λαγκαδά, εξέδωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς, καταγγέλοντας μεθοδεύσεις και... σχεδιασμό εγκλήματος!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ενώ ο Απόλλωνας δίνει πολυμέτωπο αγώνα για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του, στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και στα γήπεδα, έρχεται αντιμέτωπος με ένα έγκλημα που σχεδιάζεται να συντελεστεί εις βάρος του στον αγώνα της Κυριακής με τον Λαγκαδά.

Μετά από έρευνα που κάναμε με νόμιμα μέσα και πολύ προσεκτική μελέτη των δεδομένων που οδήγησαν στον ορισμό του διαιτητή Τζοβάρα Γεωργίου και του παρατηρητή Πεντζερετζή Χρήστου, διαπιστώσαμε εμπλοκή κυκλώματος που είναι σε όλους γνωστό για τις σχέσεις του με την εγκληματική οργάνωση που δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Επίσης, διαπιστώσαμε ότι ο εκ των παραγόντων της ΑΠΕ Λαγκαδά, κ. Τσακίρης, διατηρεί στενές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάση Μπουτζιώλη, ο οποίος είχε στο παρελθόν θεσμικό ρόλο στον ορισμό διαιτητών και είναι πρωτοδίκως καταδικασμένος με ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή από τo Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για "αποδοχή προϊόντων εγκλήματος από κοινού άπαξ και κατά συρροή" και "πλαστογραφία με χρήση από κοινού άπαξ και κατά συρροή".

Με βάση τα ανωτέρω, καταγγέλλουμε με αποτροπιασμό και αγανάκτηση τις μεθοδεύσεις αυτές, που δεν στρέφονται μόνο εναντίον του Απόλλωνα, αλλά συνεχίζουν να καταστρέφουν το ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα αντί τα γήπεδα να είναι κάθε Κυριακή χώρος γιορτής, ευγενούς άμιλλας και αθλητισμού, να μετατρέπονται σε αρένα που τα αποτελέσματα καθορίζονται από παρασκηνιακές διεργασίες, που δεν έχουν σχέση με τον Αθλητισμό.

Η Διοίκηση και η Ομάδα του Απόλλωνα, παραμένοντας πιστοί στην Ιστορία του και στην υπόσχεση που δώσαμε στους φιλάθλους μας, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με εντιμότητα στα γήπεδα και παράλληλα θα δίνουμε τον έντιμο και νόμιμο αγώνα μας σε όλα τα μέτωπα, για να μην πέσει η ιστορική μας ομάδα θύμα μεθοδεύσεων που δεν έχουν σχέση με τη ιδέα του αθλητισμού και του εύ αγωνίζεσθαι».

thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas