Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 12:02

ΛΙΜΝΗ ΒΟΛΒΗ : ΠΑΥΣΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΒΟΛΒΗΣ

Μετά από δύσκολο αγώνα (με τα νερά και τι καλαμιές της λίμνης, τον λασπωμένο βυθό, αλλά και τις καιρικές συνθήκες), που είχε διάρκεια πάνω από ένα μήνα, σταμάτησαν από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου οι έρευνες των κλιμακίων των επίσημων αρχών στη λίμνη Βόλβη για τον εντοπισμό του 40χρονου  από την Μικρή Βόλβη.

Πυροσβεστική υπηρεσία, ΕΜΑΚ, δύτες, η Δ΄ Μοίρα Καταδρομών, οργανώσεις εθελοντών, Θυροφυλακή, τοπικοί παράγοντες, κάτοικοι της γύρω περιοχής και αμέτρητοι απλοί άνθρωποι έδωσαν και την ψυχή τους, συμβάλοντας όπως μπορούσε ο καθένας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που όμως δυστυχώς δεν είχε τα επιθυμητα αποτελέσματα.

emgb

Μετά την συμπλήρωση ενός μήνα και πλέον ερευνών, με απόφαση των επίσημων αρχών οι έρευνες σταμάτησαν μέχρι να υπάρξει νεότερη διαταγή και σχέδιο εντοπισμού σύμφωνα με τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν στο επόμενο διάστημα.

Τις έρευνες συνεχίζουν όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βόλβης κ. Κώστας Σαμαράς (όποτε τους το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες...)  οι ντόπιοι ψαράδες με κατοίκους της Μικρής Βόλβης που με τις ψαρόβαρκες τους προσπαθούν όσο μπορούν να εντοπίσουν τον άτυχο συγχωριανό τους.

emkjsk

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 40χρονου συνδημότη μας αγνοούνται από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, όταν είχε πάει για ψάρεμα στη λίμνη, με τον 70χρονο θείο του, η σορός του οποίου είχε εντοπιστεί την επόμενη ημέρα.

Για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση, που διήρκεσε σχεδόν ένα μήνα και στην οποία συμμετείχαν το Πυροσβεστικό Σώμα, δυνάμεις καταδρομών, δύτες και εθελοντικές ομάδες, με κάθε διαθέσιμο μέσο.

srymonikostoday.gr

 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas