ΛΑΓΚΑΔΑΣ | ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 2018: Καρναβαλιστές γέμισαν χρώμα και κέφι τους δρόμους του Λαγκαδά.
Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, ομάδες επαγγελματιών του Λαγκαδά και μέλη πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας, έδωσαν ζωντάνια και ρυθμό στη φετινή διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ακόμη περισσότερες συμμετοχές.
Δεκάδες άρματα παρέλασαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, καταλήγοντας με μουσική και χορό στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά.
Λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση, ο Δήμος Λαγκαδά και η Δημοτική Κοινότητα Λαγκαδά μοίρασαν 200 χαρταετούς στα μικρά παιδιά.
Η αποκριάτικη παρέλαση του Λαγκαδά πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση της ΔΗΚΕΛ του Δήμου Λαγκαδά και του Συλλόγου Επαγγελματιών. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χρυσαυγής Σκορδάς Μιχάλης.