Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 12:32

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Εισαι άνεργος; Ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αναζήτησης εργασίας;

Πως φτιάχνουμε ένα σωστό βιογραφικό ανάλογα με τη θέση εργασίας που στοχεύουμε, τι περιλαμβάνει η συνοδευτική επιστολή και πως δίνουμε συνέντευξη; Αυτά και πολλά άλλα διδάχθηκαν στα πλαίσια του σεμιναρίου που έγινε σήμερα στο εκπαιδευτήριο μας, οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. 

Κατα τη διάρκεια του σεμιναρίου η κυρία Καρακίτσου Μαρία, ψυχολόγος & σύμβουλος απασχόλησης, εφάρμοσεασκήσεις & τεχνικές για τη σωστή σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος και δίδαξε ποια λάθη πρεπει να αποφεύγονται. Επίσης έγιναν παιχνίδια προσομοίωσης συνέντευξης.

 

"Δυστυχώς πολύς κόσμος αν και βρίσκεται στο κατώφλι της ανεργίας έχει ελλιπή γνώση στον τομέα αυτό και αγνοεί τα κάλια που πρέπι να αξιοποιήσει προκειμένου να βρει δουλεια", δήλωσε η κυρία Καρακίτσου.

Το κέντρο μας πρόκειται να υλοποιήσει ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο για τη σύνταξη του βιογραφικου στα τέλη Αυγούστου.Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο για κάθε ηλικία. Περιορισμένος αριθμός θέσεων, γιαδηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ συμπληρώστε την  φόρμα πατώντας ΕΔΩ ή τηλεφωνήστε μας στο 23940 25472.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas