Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 18:21

Έναρξη νέου ταχύρυθμου καλοκαιρινού τμήματος γραμματειακής υποστήριξης — υπαλλήλου γραφείου στο ExpertinDanas

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αρχίζουν τα μαθήματα στο νέο ταχύρυθμο σεμινάριο γραμματειακής υποστήριξης- υπαλλήλου γραφείου στο expertindanas την Πέμπτη 9/7/2020.

SoftOne ERP

Το τμήμα αυτό θα ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μήνα περίπου προκειμένου οι συμμετέχοντες να κάνουν και τις διακοπές τους τον Αύγουστο. Στη διάρκεια των μαθημάτων θα διδαχθούν μεταξύ άλλων το ERP της SoftΟne και συγκεκριμένα εμπορική διαχείριση προκειμένου να μπορούν να κόβουν τιμολόγια και αποδείξεις, να καταχωρούν προϊόντα, πελάτες και προμηθευτές και να παρακολουθούν τα έσοδα και έξοδα μιας επιχείρησης. .

Soft Skills

Επίσης θα διδαχθούν Soft Skills απαραίτητα για τη θέση όπως αποτελεσματική διαχείριση χρόνου, διαχείριση δύσκολου πελάτη, αποτελεσματική επικοινωνία με πελάτες. συναδέλφους και εργοδότες καθώς επίσης και μια σειρά από ψηφιακές δεξιότητες απαραίτητες γα την θέση της γραμματειακής υποστήριξης- υπαλλήλου γραφείου.

Τυφλό σύστημα

Τέλος οι συμμετέχοντες θα μάθουν τυφλό σύστημα και υπαγόρευση. Επιπλέον λόγω συνθηκών θα παρουσιαστούν και οι πλατφόρμες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown προκειμένου να μπορούν να αξιοποιηθούν από τους συμμετέχοντες σε περίπτωση που θα πρέπει να εργαστούν με τηλεργασία.

Οι ώρες των μαθημάτων για τις υπόλοιπες διαλέξεις εκτός του τυφλού συστήματος πληκτρολόγησης είναι 18:30 με 21:00 στις παρακάτω ημερομηνίες :

Περισσότερα για το Σεμινάριο Γραμματειακής Υποστήριξης - Υπάλληλος Γραφείου ΕΔΩ

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas