Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 18:21

Πόσο δύσκολο ή ακριβό είναι να αποκτήσεις χρήσιμα προσόντα και να απογειώσεις την καριέρα σου;(video)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Expertin Danas ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Expertin Danas ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ

Ένα στέλεχος προκειμένου να εξελιχθεί σε μια επιχείρηση πρέπει να αναπτύξει τα soft skills και τις επικοινωνιακές του δεξιότητες. Ακόμη πρέπει να γνωρίζει πως θα οργανώσει την καθημερινή του εργασία προκειμένου να είναι πιο αποδοτικός και πιο αποτελεσματικός.

Φυσικά πρέπει να έχει μια επαφή με ένα ERP για παράδειγμα της Soft One. Εδώ και αρκετά χρόνια τα ERP συνδέουν τα διάφορα τμήματα μιας επιχείρησης και μεταφέρουν εύκολα την πληροφορία. Έτσι ο στόχος της αποτελεσματικότητας είναι εφικτός. Με το ERP μπορείς να κόψεις παραστατικά, να καταχωρείς πελάτες και προμηθευτές, να επιβλέπεις την ταμειακή διαχείριση της επιχείρησης, και να οργανώνεις την αποθήκη.

Και βέβαια μεγάλη σημασία έχουν οι ψηφιακές δεξιότητες, δηλαδή πως συντάσσεις μια εμπορική επιστολή, πως αξιοποιείς τις εφαρμογές του cloud, και πως διαχειρίζεσαι, τουλάχιστον σε ένα πρώτο επίπεδο, την ιστοσελίδα και των social media της επιχείρησης.

Όλα τα προηγούμενα, αλλά και πολλά άλλα, διδάσκονται στο Σεμινάριο Γραμματειακής Υποστήριξης – Υπάλληλος Γραφείου, του Expertin Danas, το οποίο είναι προσανατολισμένο στις δεξιότητες που ζητά η αγορά εργασίας και παράγει στελέχη που καλύπτουν τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Σε μόλις 2,5 μήνες και με κόστος 250€ μπορεί κάποιος να προσθέσει αξία στο βιογραφικό του, να είναι χρήσιμος στην κάθε επιχείρηση αλλά και σαν ελεύθερος επαγγελματίας να ακολουθήσει τις εξελίξεις της αγοράς.

 
   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas