Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 18:26

"ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΡΩΣΙΚΑ;" της Ελένης Νταμοτσίδου (video)

ΡΩΣΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΡΩΣΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΡΩΣΙΚΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Τα Ρωσικά είναι μια πλούσια και εκφραστική γλώσσα και καθολου δυσκολη για τους ελληνόφωνους σπουδαστές (σε σύγκριση με τους αγγλόφωνους), εξαιτίας της κοινής προέλευσης και της κοινής δομής γραμματικής και συντακτικού. Επίσης, στη ρωσική γλώσσα χρησιμοποιούνται πάρα πολλές λέξεις με ελληνικές κσι λατινικες ρίζες, οι οποίες γίνονται εύκολα αντιληπτές από τους σπουδαστές.

Τα τελευταία χρόνια η Ρωσία έχει εξελιχθεί σε μια αγορά με τεράστιες δυνατότητες αξιοποίησης σε όλους τους τομείς. Οι Ρώσοι λατρεύουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. Αυτό ωθεί τους Έλληνες να μαθαίνουν Ρωσικά για πολλούς και διαφορετικούς λόγους είτε επαγγελματικούς είτε ακαδημαϊκούς, για να σπουδάσουν στα Πανεπιστήμια της Ρωσίας, να αναπτύξουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες και να αναζητήσουν μια καλύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

Παρακολουθήστε το πρόγραμμα Ρωσικών ενηλίκων του Expertin Danas που είναι προσαρμοσμένα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ενηλίκων (έλλειψη χρόνου, εμπόδια στη μάθηση) και δώστε αξία στο βιογραφικό σας

 

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas