Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 06:19

ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου-OPEN MALL» ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ

OPEN MALL OPEN MALL OPEN MALL ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Λαγκαδά μετά από ενημέρωση που είχαμε από το Δήμο Λαγκαδά σχετικά με την υποβολή πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος για το πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με τίτλο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου-OPEN MALL» του ΕΠΑΝΕΚ σε συνεργασία με τον σύλλογό μας, ενημερώνει τα μέλη του ότι μετά την πρώτη αξιολόγηση, η πρόταση απορρίφθηκε ως ελλιπής.

Λάβαμε την διαβεβαίωση από το Δήμο ότι κατατέθηκε ένσταση η οποία εκκρεμεί, καθώς ο τεχνικός λόγος της απόρριψης, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του Δήμου, από άλλους Δήμους ανά την επικράτεια αντιμετωπίστηκε με ενστάσεις, οπότε αναμένουμε την τελική αξιολόγηση της πρότασης. Για τους λόγους της πρώτης απόρριψης καθώς και για την έκβαση της ένστασης θα ενημερώσουμε τα μέλη μας μόλις έχουμε τα τελικά αποτελέσματα.

Τέλος επισημαίνουμε ότι ο φορέας υλοποίησης και διαχείρισης του έργου είναι ο Δήμος Λαγκαδά, ενώ ο Σύλλογός μας και τα μέλη του είναι συνδικαιούχοι του προγράμματος στην φάση της υλοποίησής μετά την έγκρισή του.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas