Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 17:51

Κλείνουν τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων σε Βαγιοχώρι και SINATEX

Τα Κέντρα Φιλοξενίας προσφύγων τα οποία θα κλείσουν άμεσα, αλλά και αυτά που θα αναβαθμιστούν αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. Ιωσήφ Αλεξανδρίδης.

Όπως τόνισε, ανάλογα με την πορεία των εργασιών στα Κέντρα Φιλοξενίας που βρίσκονται σε εξέλιξη στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα κλείσουν άμεσα το Κέντρο Φιλοξενίας Καραμανλή, το Κέντρο Φιλοξενίας ''Ηλιάδη'' στο Καλοχώρι, το Κέντρο Φιλοξενίας της ''Frakapor'', το Κέντρο Φιλοξενίας ''ΦΕΣΣΑ'', το Κέντρο Φιλοξενίας ''Sinatex'', το Κέντρο Φιλοξενίας στο Βαγιοχώρι και τέλος τα Κέντρα Φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα και στο Χέρσο - τα οποία θα γίνουν ένα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρίδη, θα αναβαθμιστούν τα Κέντρα Φιλοξενίας: Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά, το Κέντρο Φιλοξενίας ''Softex'', το Κέντρο Φιλοξενίας στο Δίον, το Κέντρο Φιλοξενίας στα Βασιλικά, τα Κέντρα Φιλοξενίας στην Αλεξάνδρεια και στη Βέροια, καθώς και αυτά στα Γιαννιτσά και στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γιάννη Μουζάλα, ο αριθμός των προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία έχει μειωθεί αισθητά, καθώς από 23.000 αυτή την ώρα διαμένουν περίπου 16.000 πρόσφυγες.

thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas