Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 14:41

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΥ

Με δύο συναυλίες για τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, έκλεισαν φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Μυγδόνια 2016».

 

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ο Πάνος Μουζουράκης, έδωσαν δυο μουσικές παραστάσεις στα Λουτρά Λαγκαδά, βοηθώντας να συγκεντρωθούν σχολικά είδη και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Λαγκαδά.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους συνδημότες μας που ανταποκρίθηκαν και αγκάλιασαν αυτή τη δράση αλληλεγγύης για τη στήριξη των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Παρασκευής, ο Δήμος μας τίμησε τον 6ο Ολυμπιονίκη του Ρίο και ασημένιο Πρωταθλητή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ρότερνταμ στην κωπηλασία, Γιάννη Πέτρου. Ο κ. Καραγιάννης απένειμε στον αθλητή από τον Λαγκαδά, τιμητική πλακέτα εκφράζοντας τα συγχαρητήρια όλων για τις σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις του. Ο Γιάννης Πέτρου μίλησε για τις δύσκολες αλλά και σημαντικές στιγμές που έζησε στην αθλητική του πορεία μέχρι την κατάκτηση των μεταλλίων, ευχαριστώντας την οικογένειά του αλλά και τον Δήμο Λαγκαδά για την στήριξή τους σε αυτόν τον αγώνα.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas