Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 12:23

Σύλληψη 49χρονης φυγόποινης στο Λαγκαδά

Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο Νομό Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά 7 άτομα.

Ενδεικτικά, πρωινές ώρες χθες, στο Λαγκαδά, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, συνέλαβαν 49χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών. Επιπρόσθετα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές του Νομού, έξι επιπλέον άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Επίσης, πρωινές ώρες, στην περιοχή της Ιωνίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου συνέλαβαν τρείς ημεδαπούς, οι οποίοι επιβαίνοντας σε όχημα, εισήλθαν σε προαύλιο χώρο συνεργείου, προκειμένου να αφαιρέσουν παλαιά σίδερα. Από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για περιπτώσεις κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thestival.gr

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Λουτρών 62 - Λαγκαδάς

Phone: (23940) 25472

Mobile: 6937 027424

Email: info@lagadas24.gr  

© 2017 Expertin Danas